Woningontruiming Almere ? Wij staan voor u klaar

Ook voor een woningontruiming in Almere kunt u ons inschakelen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het ontruimen van woningen en verhuizen van inboedels in Almere en omgeving. Naast een woningontruiming kunnen we ook de ontruiming van een bedrijfspand verzorgen. Uiteraard wordt de ruimte altijd bezemschoon opgeleverd zodat u hier zelf niet naar om hoeft te kijken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel als u haast heeft met de ontruiming.

Voordelen Amsterdam Woningontruiming:

✓ Snel op locatie in Almere en omgeving

✓ Complete ontruiming woning of bedrijfspand

✓ Scherpe totaalprijs zonder verrassingen

Naast het ontruimen van de woning kunnen we ook het verhuizen van de inboedel voor u verzorgen. In sommige gevallen nemen we zelfs meubels van u over om vervolgens naar een kringloop of goed doel te brengen. Wij leveren deze ontruimingsdienst niet alleen in Amsterdam en Almere maar ook in andere steden zoals Rotterdam, Utrecht en Haarlem.

Snel contact opnemen?

Vul het formulier in ↓

Ontruiming Almere

Werkwijze: woning ontruimen

Bij het ontruimen van een woning beginnen we eerst met een inventarisatie van de goederen. Welke spullen moeten ontruimd worden en hoe moet de woning opgeleverd worden aan de eigenaar, verhuurder of volgende bewoner? Op basis van deze informatie zorgen wij voor een prijsindicatie en planning waar u ons aan vast kunt houden.

Herstelwerkzaamheden
 
Inkoop meubels e.d.

Wij doen ook aan inkoop van meubels. Heeft u oude meubels waar u vanaf wilt? Geef ons dan een lijst van de spullen door.

Organisatie & planning
 
Bezemschoon opleveren

Wij verwijderen niet alleen de spullen maar zorgen er ook voor dat na de ontruiming de woning bezemschoon wordt opgeleverd.

Hergebruik & recycling

In veel gevallen kunnen er meubels en materialen opnieuw worden gebruikt. Breng het naar een kringloop of goed doel voor hergebruik.

Milieubewust afvoeren

Overige spullen en materialen die niet opnieuw gebruikt kunnen worden voeren wij af op een milieuvriendelijke manier.

woning ontruimers amsterdam (2)

Woningontruiming specialist in Almere

Vraag direct een offerte aan
voor uw woningontruiming in Amsterdam

Neem contact op:

Vraag via het formulier vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via de gegevens hieronder.

Locatie:

Keizersgracht 391 A
1016 EJ Amsterdam

E-mail :
Telefoon: