Overige diensten van ons ontruimingsbedrijf

Naast de reguliere ontruiming en verhuizing service die wij leveren zijn er soms speciale werkzaamheden nodig. Zoals het inzetten van een verhuislift, een ophaaldienst voor de inboedel van uw oude woning of het ophalen van voertuigen of vaartuigen. Dit alles en meer kunnen wij voor u verzorgen.

Voordelen Amsterdam Woningontruiming:

✓ Snel ter plaatse, ook in het geval van spoed.

✓ Complete ontruiming, inclusief ophaaldienst.

✓ Scherpe prijzen en duidelijke afspraken

Wij verzorgen niet alleen de ontruiming van de woning maar zorgen er ook voor dat de spullen netjes worden opgehaald en de woning bezemschoon wordt opgeleverd aan de verhuurder. Wij leveren deze diensten niet alleen in Amsterdam en omgeving maar ook in omringende steden zoals Den Haag, Haarlem, Almere en Utrecht.

Snel contact opnemen?

Vul het formulier in ↓

Verhuislift

Verhuislift inzetten

Bij verhuizingen op grote hoogte zorgen wij voor een verhuislift. Een verhuislift inzetten is nodig als er spullen op grote hoogte moeten worden verhuisd, die niet door de trap of de lift kunnen. Bijvoorbeeld bij een flat of een appartementengebouw.

Inboedel ophaaldienst

Wilt u dat de inboedel wordt opgehaald en wordt afgevoerd? Of wilt u meubels afvoeren naar een kringloopwinkel of een goed doel? Ook het transport van de meubels kunnen we voor u uitvoeren. Dit valt binnen de service van onze verhuisafdeling.

Ophaaldienst
Bootsloperij & bergingsbedrijf

Bootsloperij & bergingsdienst

Naast het ontruimen van woningen en ophalen van inboedels hebben wij ook een afdeling die vaartuigen kan bergen. Deze bergingsdienst is onderdeel van onze bootsloperij. Heeft u een oude boot die verwaarloosd of gezonken is? Bel of mail ons en wij komen het vaartuig afvoeren.

Vraag direct een offerte aan

Neem contact op:

Vraag via het formulier vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via de gegevens hieronder.

Locatie:

Keizersgracht 391 A
1016 EJ Amsterdam

E-mail :
Telefoon: