Regio's

Specialist in Amsterdam en omgeving

Woningontruiming Amsterdam is dé specialist op het gebied van het ontruimen van grote en kleine panden, verhuizingen van A tot Z en alles wat daarbij komt kijken. Door onze grote groep van specialisten kunnen wij u ook helpen in de regio’s Almere, Den Haag, Haarlem, Rotterdam en Utrecht. Ook voor spoedklussen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Woningontruiming Almere

Almere

Ook voor een woningontruiming in Almere kunt u ons inschakelen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het ontruimen van woningen en verhuizen van inboedels in Almere en omgeving. Naast een woningontruiming kunnen we ook de ontruiming van een bedrijfspand verzorgen. Uiteraard wordt de ruimte altijd bezem een opgeleverd zodat u hier zelf niet naar om hoeft te kijken. Vragen vrijblijvende offerte aan of bel als u haast heeft met de ontruiming.

Den Haag

Ook bij een woningontruiming in Den Haag kunt u ons inschakelen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het ontruimen van zowel grote als kleine woningen en bedrijfspanden. Wij leveren een complete service, inclusief het verhuizen of ophalen van de inboedel. En uiteraard wordt uw ruimte weer bezemschoon opgeleverd zodat u hier zelf niet naar om hoeft te kijken. Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan of bel als u haast heeft met de ontruiming.

Woningontruiming Den Haag
Woningontruiming Haarlem

Haarlem

Ook voor een woningontruiming in Haarlem kunt u ons inschakelen. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in Haarlem en omgeving met het ontruimen en verhuizen van zowel woningen als bedrijfspanden. Wij zorgen ervoor dat de woning netjes en schoon achtergelaten wordt naar de ontruiming. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan of bel in het geval van spoed en we zijn snel ter plaatse.

Rotterdam

Ook voor uw woningontruiming in Rotterdam kunt u bij ons terecht. Wij zijn de specialist met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van ontruimingen en verhuizingen in de Randstad. Ook in Rotterdam worden onze specialisten regelmatig ingeschakeld om een woning of bedrijfspand te ontruimen. Wij zorgen altijd voor een efficiënt verloop van de ontruiming en u kunt er ook zeker van zijn dat de woning weer bezemschoon wordt opgeleverd. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel ons als u vragen heeft.

Woningontruiming Rotterdam
Woningontruiming Utrecht

Utrecht

Wilt u binnenkort een woning in Utrecht laten ontruimen? Wij zijn al jaren actief in Utrecht en omgeving om woningen en bedrijfspanden te ontruimen, in veel gevallen inclusief onze verhuisservice. De inboedel kan met de verhuisservice direct opgehaald worden en heeft wel naar een nieuwe locatie gebracht worden. Ook zorgde ervoor dat de woning na ontruiming bezemschoon wordt opgeleverd. Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Herstelwerkzaamheden
 
Inkoop meubels e.d.

Wilt u van uw oude meubels of andere spullen af? Soms kunnen wij de oude inboedel overkopen.

Organisatie & planning
 
Bezemschoon opleveren

De woning wordt bezem schoon opgeleverd door onze professionals, zelf hoeft u alleen een controle uit te voeren.

Hergebruik & recycling

Overgebleven spullen kunnen wij voor u naar een kringloopwinkel brengen om te hergebruiken of recyclen.

Milieubewust afvoeren

Bij iedere ontruiming zorgen wij voor een methode waarop de spullen milieubewust worden afgevoerd.

Vraag direct een offerte aan
voor uw woningontruiming in Amsterdam

Neem contact op:

Vraag via het formulier vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via de gegevens hieronder.

Locatie:

Keizersgracht 391 A
1016 EJ Amsterdam

E-mail :
Telefoon: