Schoonmaak & reparatie i.c.m. uw woningontruiming

Voordat een woning correct opgeleverd kan worden aan de eigenaar of verhuurder moet deze vaak in de originele staat hersteld worden. Dit betekent niet alleen dat u uw meubels en andere spullen moet ontruimen, het betekent ook dat de woning weer in staat opgeleverd moet worden zoals u het destijds ontvangen heeft. Dit betekent meer dan eens dat er schoonmaak en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van woningen, zorgen er ook voor dat de woning schoon en correct wordt opgeleverd.

Voordelen Amsterdam Woningontruiming:

✓ Snel bij u op locatie maar ook in het geval van spoed.

✓ Complete ontruiming inclusief schoonmaak en reparatie.

✓ Altijd de beste prijs, vragen offerte op maat aan.

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot meer dan een ontruimingsbedrijf voor woningen en bedrijfspanden. We verzorgen ook schoonmaakwerkzaamheden en reparatiewerkzaamheden om de woning correct op te leveren. Naast het ontruimen kunnen we ook helpen bij het verhuizen van de spullen naar een nieuwe locatie. Deze diensten leveren wij niet alleen in Amsterdam maar ook in omringende steden zoals Rotterdam, Haarlem en Den Haag.

Snel contact opnemen?

Vul het formulier in ↓

Werkwijze schoonmaak en reparatie

Voordat we beginnen met het ontruimen van de woning wordt er al een inventarisatie gemaakt over eventuele schoonmaak- en reparatiewerkzaamheden die plaats moeten vinden. Hierdoor weet u vooraf waar u aan toe bent als u ons inschakelt. Na het ontruimen van alle meubels en spullen beginnen we met de reparatiewerkzaamheden, daarna wordt de woning bezemschoon opgeleverd.

Herstelwerkzaamheden
 
Inkoop meubels e.d.

Heeft u geen plek in uw nieuwe woning voor de oude meubels? In overleg kunnen we de meubels van u overnemen.

Organisatie & planning
 
Bezemschoon opleveren

We zorgen ervoor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd zodat u dit zelf niet hoeft te doen. U hoeft alleen een controle uit te voeren.

Hergebruik & recycling

Als er spullen zijn die opnieuw kunnen worden gebruikt dan kunnen we deze voor u naar een kringloopwinkel brengen of naar een goed doel.

Milieubewust afvoeren

Spullen die niet meer bewaard hoeven te worden of materialen die verwijderd worden, worden door ons team milieuvriendelijk afgevoerd.

Verhuis specialist

Ontruiming specialist met schoonmaakservice

 

Vraag direct een offerte aan
voor uw woningontruiming in Amsterdam

Neem contact op:

Vraag via het formulier vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via de gegevens hieronder.

Locatie:

Keizersgracht 391 A
1016 EJ Amsterdam

E-mail :
Telefoon: