Tarieven

Snelle woningontruiming tegen een scherpe prijs

Door de efficiënte manier van werken kan Woningontruiming Amsterdam u altijd een scherpe prijs bieden. Wij komen van te voren graag langs op locatie zodat wij een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden en u zo altijd een reële prijs kunnen aanbieden.

De kosten van onze diensten zijn zeer wisselend per situatie, daarom is het lastig één algemene prijs te vermelden per dienst. Om geen verrassingen achteraf te hebben komen wij altijd graag langs om de situatie te kunnen bekijken.

Tarieven verschillen per ruimte

Om tot een realistische offerte te komen kijken wij o.a. naar de volgende factoren:

  • Type ruimte: Bijv. eensgezinwoning, bedrijfsruimte, appartement
  • Hoeveelheid goederen
  • Toegankelijkheid: gelijkvloers? trap of lift? parkeerplaats voor deur?
  • Eventuele herstelwerkzaamheden: Bijv. reparaties of verwijderen vloer
  • Eventueel overnemen van waardevolle goederen

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij plannen een afspraak in.

Scherpe prijs voor iedere ontruiming

Geen ontruiming is ons te gek. Wij kunnen kleine en grote woning ontruimen, maar ook bedrijfspanden of lastig bereikbare locaties zijn voor ons geen probleem. Neem contact met ons op en wij komen graag langs om een goede inschatting te maken van de werkzaamheden en u een vrijblijvende offerte voor te leggen.

tarieven 2 amsterdam-woningontruiming.nl

Nieuw! Betalen met goederen of edelmetaal

Mocht u dit willen dan heeft u bij ons ook de mogelijkheid om te betalen met zilveren en gouden sieraden of met hoogwaardige meubelen.

U krijgt van ons een marktconforme prijs aangeboden, de waarde van de goederen verrekenen wij met de totale kosten van de ontruiming of verhuizing. Wij doen dit volledig transparant en in overleg met u.

Betalen met goud of zilver

Naast sieraden kunt u ook andere voorwerpen aanbieden van goud of zilver. Wij beschikken over de juiste meetapparatuur zodat wij kunnen vaststellen óf het inderdaad goud of zilver is en wat het precieze gehalte is aan goud of zilver.  Wij doen u vervolgens een bod op basis van de dagwaarde die op dat moment geldt.

Betalen met meubelen

Hierbij zijn wij wel echt op zoek naar hoogwaardige meubelen. Dan moet u denken aan design vintage (jaren ’50, ’60, ’70) of antiek. Wij bieden u altijd een reële prijs.

Vraag direct een offerte aan
voor uw woningontruiming in Amsterdam

Neem contact op:

Vraag via het formulier vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via de gegevens hieronder.

Locatie:

Keizersgracht 391 A
1016 EJ Amsterdam

E-mail :
Telefoon: