Werkwijze woning ontruimen

Efficiënte ontruiming van uw woning

Door onze jarenlange ervaring en een team van specialisten weten wij als geen andere hoe wij de ontruiming van uw woning of bedrijfspand efficiënt moeten uitvoeren. Wij maken in overleg met u een goede planning en duidelijke afspraken zodat de hele klus voorspoedig verloopt.

Voordat wij aan een klus beginnen vinden wij het belangrijk om de wensen en behoeften van de klant in kaart te brengen. Wij vinden service erg belangrijk en zijn ook pas tevreden als onze klant tevreden is! Op basis van uw wensen en de omvang van de klus zullen wij u een vrijblijvende offerte sturen, hier zitten geen kosten aan verbonden. Als u akkoord bent met de offerte plannen wij in overleg met u een datum af voor de ontruiming.

Uw woning gereed maken voor de ontruiming

Als wij gaan beginnen met ontruimen is het natuurlijk belangrijk dat eerst uw persoonlijke en waardevolle uitgezocht worden. Wij beginnen pas als u aangeeft dat u zover bent.

Wij kunnen eventueel een deel van uw inboedel overnemen. Daarnaast hebben wij ook nog betrouwbare contacten waar u het eventueel nog kunt aanbieden voor overname of om de spullen te laten veilen. Ook kunnen wij herbruikbare goederen ook voor u naar een kringloopwinkel of goed doel brengen.

Uw woning efficiënt laten ontruimen

Nadat alle persoonlijke en kostbare goederen uit de woning zijn gehaald kunnen wij overgaan tot ontruimen. De onbruikbare goederen zullen wij in de meeste gevallen afvoeren naar de milieustraat.

Zodra de woning helemaal leeg is kunnen wij, indien nodig, bezig met overige werkzaamheden, zoals verwijderen tapijt, kleine reparaties, het opvullen van gaten in de muren en eventueel het witte van muren. Wij sluiten de deur pas als de woning helemaal gereed is voor oplevering, en laten deze bezemschoon achter.

werkwijze ontruimen en verhuizen

Vraag direct een offerte aan
voor uw woningontruiming in Amsterdam

Neem contact op:

Vraag via het formulier vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via de gegevens hieronder.

Locatie:

Keizersgracht 391 A
1016 EJ Amsterdam

E-mail :
Telefoon: